Start her

Vår oppgave er å sørge for at ditt budskap blir sett

En god match?

Vi jobber best med de som allerede har et mål om hva de ønsker å oppnå, men som trenger hjelp til hvordan budskapet skal formidles.

Spørsmål

Du lurer sikkert på

  • Hva kan dere gjøre for meg?
  • Hvorfor stole på dere?
  • Hvem er dere?

Kontakt oss nå eller les mer om våre verdier først.

Uforpliktende prat

Vi stiller gjerne på et uforpliktende (gratis) møte, eller en hyggelig prat per telefon.

Ta kontakt

Hva kan dere gjøre for meg?

Vi spesialiserer oss på å bygge nettsider fra grunnen av. Det betyr at vi kan bygge de aller fleste type funksjoner, avhengig av behov.

Den beste måten å finne ut om vi kan hjelpe deg på, er en uforpliktende prat.

Lager dere andre ting enn nettsider?

Vi utfører arbeid relatert til nettsider, som f.eks nyhetsbrev, SEO og oppsett av sosiale medier, men vi arbeider ikke med trykk, etiketter, kataloger e.l.

Årsaken til dette er enkel. Vi vil ikke spre oss for tynt, men heller spesialisere oss innenfor det vi virkelig er gode på.

Hvorfor stole på dere?

Vi har jobbet med mange kunder i flere år, b.la bedriftsklubben i Aker Solutions, Altus Intervention, Hydal Group, Folkets Hus, Magasinblaa og flere.

Vi forventer ikke at du skal stole blindt på oss, men heller at du skal høre på hva andre allerede sier om oss. Trykk her for mer, eller kontakt noen av våre kunder direkte.

Hvem er dere?

Vi er et team på to. Marie og Stian. Vi traff hverandre tilfeldig i 2012, da vi begge jobbet i samme webbyrå. I 2014 sluttet vi der og startet vår egen bedrift, Mandarin Design.

Ved selv å eie vår egen bedrift, har vi full kontroll over produktene vi leverer. Vi har også mulighet og ansvar for alltid å holde oss oppdatert innen eget fagfelt. Vi jobber kontinuerlig for å gi våre kunder det beste.

Dette er oss.