Et publiseringsverktøy gir deg muligheten til å enkelt administrere og oppdatere innholdet på nettsiden din uten å ha teknisk kompetanse

Dette kan øke din evne til å holde nettsiden din relevant og oppdatert for dine kunder, samt øke synligheten og trafikken til nettsiden din

Kontakt oss

7 grunner til å bruke et publiseringsverktøy

Et CMS, eller et innholdsstyringssystem, er et verktøy som gjør det enkelt å administrere og oppdatere innholdet på nettstedet ditt uten å ha teknisk kompetanse. Her er noen av fordelene ved å bruke et CMS for nettstedet ditt:

  1. Enkel oppdatering: Et CMS gjør det enkelt å oppdatere og endre innholdet på nettstedet ditt uten å måtte endre koden. Dette kan spare deg tid og kostnader ved å unngå å måtte hyre en utvikler hver gang du vil oppdatere nettstedet ditt.
  2. Bedre sikkerhet: Et CMS gir ofte innebygde sikkerhetsfunksjoner som automatisk sikkerhetskopiering og beskyttelse mot angrep og hacking. Dette kan bidra til å beskytte nettstedet ditt mot skade og øke sikkerheten for besøkende.
  3. Bedre organisering: Et CMS gir deg muligheten til å organisere innholdet ditt på en logisk måte, noe som gjør det enkelt å finne og vedlikeholde innholdet. Dette kan også gjøre det enklere for besøkende å finne det de leter etter på nettstedet ditt.
  4. Mulighet for å skape flere brukere: Et CMS gir deg muligheten til å opprette flere brukerkontoer med forskjellige tilganger og rettigheter. Dette kan være nyttig hvis flere personer skal jobbe med å oppdatere nettstedet ditt.
  5. Bedre integrasjoner: Et CMS gir deg ofte muligheten til å integrere med andre verktøy og tjenester, som for eksempel Google Analytics, e-postmarkedsføring og sosiale medier. Dette kan hjelpe deg med å øke funksjonaliteten og effektiviteten på nettstedet ditt.
    1. Vi tilbyr skreddersydde integrasjoner basert på behov.
  6. Bedre SEO: Mange CMS-er gir deg muligheten til å optimalisere nettstedet ditt for søkemotorer, noe som kan bidra til å øke synligheten din i søkeresultatene. Dette kan hjelpe deg med å øke trafikken til nettstedet ditt.
  7. Økt fleksibilitet: Et CMS gir deg muligheten til å tilpasse nettstedet ditt til dine spesifikke behov, ved å legge til ekstra funksjoner og tilleggsmoduler. Dette kan hjelpe deg med å gjøre nettstedet ditt mer funksjonelt og brukervennlig.

Craft CMS

Vi er eksperter i utvikling med Craft CMS, et avansert innholdshåndteringssystem som gir deg full kontroll over nettsiden din.

Craft CMS er kjent for å være enkel å bruke, samtidig som det gir deg avanserte funksjoner for å administrere innholdet på nettsiden din.

Det er fleksibelt og skalerbart, og gir deg muligheten til å bygge en nettside som passer perfekt til dine unike behov, samtidig som det gir deg muligheten til å enkelt administrere og oppdatere innholdet ditt.

Hero