Hvorfor og hvordan

Kjenner du deg igjen i våre verdier?
Da er vi kanskje den rette for deg.

Spørsmål

Hvem er våre konkurrenter?
Vi konkurrerer mot oss selv. Hva andre gjør, angår ikke oss.

Så hva gjør dere bedre enn konkurransen?
Vi er ikke bedre i alle tilfeller.

Så hvorfor oss, da?
Fordi arbeidet vi gjør i dag er bedre enn arbeidet vi gjorde for 6 mnd siden, og arbeidet vi kommer til å gjøre 6 mnd fra nå, vil være bedre enn arbeidet vi gjør i dag.

Vi går på jobb hver dag med er klart mål om å forbedre oss. Vi drives alltid fremover av ønsket om å gjøre ting på en bedre og mer effektiv måte enn det vi gjorde i går.

Dessuten har vi svært fornøyde kunder.

En god match?
Hvis dere deler våre verdier, er vi det beste alternativet.
Hvis dere ikke deler våre verdier, er vi ikke det beste alternativet.

Verdier

Verdi
Vi vil fremheve det beste ved akkurat din bedrift. Vi ønsker å øke verdi, og vil jobbe hardt for å forstå, og fremheve, det dere ønsker.

Strukturert fleksibilitet
Vi er alltid forberedt på at ting forandres underveis, samtidig som at kartlegging og dokumentasjon tas på alvor for å gjøre prosjektet oversiktelig og håndterbart.

Tid
Har vi en avtale gjør vi vårt ytterste for å holde den, og skulle noe oppstå, setter vi pris på at begge parter har nok respekt for hverandre til å holde hverandre oppdatert.

Bedre måter
Vi tar ikke ting for gitt, men søker partnere som er åpne for noe nytt; sammen kan vi da få til en endring.

Hvordan

Bygg fra bunn
Gode nettsider bygges på en solid grunnmur og er nøye planlagt.

Innhold før design
Gode nettsider bygges rundt innhold, ikke design. Mange tenker først på hvordan ting skal se ut, før de tenker på hva de vil kommunisere. Dette fører til at det egentlige budskapet ikke kommer godt nok frem.

Design er viktig
Gode nettsider ser bra ut og står i stil med bedriften de representerer. Hver bedrift er unik, og god design starter alltid på et blankt ark.

Enkel bruk
Gode nettsider er enkle å bruke og oppdatere. Dere skal ikke trenge vår hjelp for å endre tekster, bilder, sider og annen informasjon. Vi gir dere den opplæring dere trenger. Dersom ønskelig kan vi også påta oss hele eller deler av dette ansvaret på deres vegne.