Skille mellom bra og filler-innhold: Hvordan skape verdifullt innhold for nettsiden din

Innhold er en viktig del av å skape en effektiv nettside. Det gir besøkende informasjon, underholdning og verdi, og kan bidra til å bygge tillit og autoritet. Men ikke alt innhold er like nyttig, og det er viktig å skille mellom bra innhold og filler-innhold.

Bra innhold er relevant, nyttig og engasjerende for målgruppen din. Det kan være alt fra blogginnlegg, videoer, infografikker, e-bøker, og mer. Det gir verdi ved å svare på spørsmål eller løse problemer for leserne, og gir også en grunn til å komme tilbake til nettsiden din igjen og igjen.

Et eksempel på bra innhold kan være en guide om hvordan man skal velge det riktige kameraet/objektivet for fotografering rettet mot action-fotografi av hunder hvis du driver et nettsted om fotografering. Dette gir verdi for fotografer eller fotoentusiaster som ønsker å kjøpe et nytt kamera, og gir også mulighet for nettsiden å vise relevante produkter eller tjenester.

På den annen side, filler-innhold er innhold som ikke gir verdi for leserne eller ikke er relevant for målgruppen din. Det kan være innhold som ikke har noen hensikt, eller som kun er lagt til for å fylle opp siden. Det kan også være kopierte eller plagierte artikler fra andre nettsteder.

Et eksempel på filler-innhold kan være en artikkel om et populært reality-show, som ikke har noen relevans for nettsiden din eller målgruppen din. Det gir ikke verdi for leserne og kan til og med skade nettsidens rykte hvis det kan oppfattes som clickbait.

Det er viktig å sørge for at nettsiden din inneholder bra innhold som gir verdi for leserne. Dette kan bidra til å øke trafikken, bygge tillit og autoritet, samt øke sjansene for at leserne konverterer til kunder. Filler-innhold bør unngås, da det ikke gir noen verdi og kan skade nettsidens rykte.