Hva er Progressive Web Apps (PWA)?

Progressive Web Apps (PWA) er en ny type app som kombinerer fordelene ved å være en nettside med fordelene ved å være en app. De gir deg som bruker en flott opplevelse på en hvilken som helst enhet, uansett om det er en mobiltelefon, nettbrett eller datamaskin.

En PWA er en nettside som kan installeres på en brukers enhet (mobil/nettbrett/osv), og som kan kjøres offline. Det betyr at du ikke trenger å laste ned en app fra en appbutikk for å få tilgang til den, og du trenger heller ikke å være tilkoblet Internett for å bruke den. Dette gir deg som bruker en mer strømlinjeformet opplevelse, da du kan bruke appen uten å måtte åpne en nettleser og navigere til nettstedet hver gang.

PWAs har også flere andre fordeler. De lastes raskere, fordi de bare lastes ned når de trengs. De bruker også mindre plass på enheten din, siden de ikke trenger å lagre all dataen på enheten. De bruker også mindre batteri, fordi de ikke kjører i bakgrunnen på enheten din når du ikke bruker dem.

Det er også lettere å oppdatere en PWA, siden du ikke trenger å laste ned en ny app hver gang det kommer en oppdatering. I stedet laster PWA automatisk ned de nyeste endringene når du åpner den.

PWAs er også mer sikre, fordi de ikke trenger å få tilgang til sensitive data på enheten din for å fungere. De bruker heller ikke tredjepartsapper for å få tilgang til data, som kan øke sikkerheten.

Det er mange fordeler ved å bruke Progressive Web Apps (PWA) for å utvikle apper for din bedrift. På tross av noen begrensninger i støtte for iOS-enheter (push-varsler), kan PWA-er gi en jevnere brukeropplevelse på tvers av enheter, samt økt sikkerhet og lettere vedlikehold.

For bedrifter som ønsker å øke sin online tilstedeværelse og øke kundetilfredshet, kan PWA-er være et svært lønnsomt valg. Med PWA-er kan bedrifter nå flere brukere på tvers av enheter, samtidig som de tilbyr en jevnere og mer sikker opplevelse.

Hvis du ønsker å bringe din bedrift til neste nivå, kan det være verdt å vurdere PWA-er som en mulighet.

Bedriftsklubb

Bedriftsklubb.no er et utviklet av oss, Mandarin Design, med tilhørende Progressive Web App (PWA). Det betyr at det er en nettbasert app som kan installeres på en brukers enhet.

På denne måten gir Bedriftsklubb.no en mer strømlinjeformet opplevelse for brukeren, da de ikke trenger å åpne en nettleser og navigere til nettstedet hver gang de ønsker å bruke appen. Bedriftsklubb kan også lastes raskere, bruker mindre plass på enheten og batteri, samt at det er lettere å oppdatere, da PWA automatisk laster ned de nyeste endringene når appen åpnes.

I tillegg til dette, er Bedriftsklubb mer sikkert da det ikke trenger å få tilgang til sensitive data på enheten for å fungere og bruker heller ikke tredjepartsapper for å få tilgang til data.

Vi hos Mandarin Design har valgt å utvikle Bedriftsklubb som en PWA fordi det gir en jevnere brukeropplevelse på tvers av enheter, samt økt sikkerhet og lettere vedlikehold for kundene.