Vi har nettopp lansert ny nettside. Portfolio er under konstruksjon.

Lukk

Aker Solutions - Bedriftsklubben MMO

Vi er veldig godt fornøyd med det samarbeidet vi har med Mandarin Design. 

De har fra første møte satt seg godt inn i våre utfordringer, og kommet opp med gode forslag til løsninger. Og vi har bare gode tilbakemeldinger fra våre brukere av nettsiden. 

Da ingen av oss inne på kontoret er noen eksperter på data var det viktig for oss at vi kunne få hjelp og svar på spørsmål raskt når vi trengte det. Dette har vi fått fra Mandarin Design. De er lett tilgjengelig, og veldig imøtekommende. Og de stiller opp på kontoret vårt om det skulle være nødvendig.

Arild Håvik, Klubbleder

Besøk siden  Les mer

Aker Solutions - Bedriftsklubben MMO
  • Aker Solutions - Bedriftsklubben MMO

Et sikkert intranett

Les hvordan vi leverte et sikkert system for distribusjon av konfidensiell informasjon til hundrevis av medlemmer, digitalisering av valg, en medlemsdatabase og mye mer. 

Merk at konfidensiell informasjon i bildene er sensurert.

  • Aker Solutions - Bedriftsklubben MMO

Konfidensiell informasjon og krav til sikkerhet

Problem: Mye av informasjonen myntet på klubbens medlemmer skal ikke være tilgjengelig for allmennheten.

Dette førte til at klubbens forrige nettsted ble vanskelig å bruke, fordi all informasjon lå helt åpent.

Løsning: Ved å kreve at alle medlemmer logger inn med sin egen konto, og ved å påse at ingen informasjon gjøres tilgjengelig uten at man er logget inn, er det nå mulig for ledelsen å legge ut sensitiv informasjon. Dette i form av tekst, bilder, dokumenter (Word, Excel, PDF osv) og andre filer.

For ekstra sikkerhet implementerte vi SSL (HTTPS), som sørger for kryptert kommunikasjon mellom nettsiden og dets medlemmer. Denne teknologien gjør det svært vanskelig for uvedkommede å få tilgang. Andre grep som å deaktivere mulighet for utskrift er også gjort.

SSL er forøvrig noe vi anbefaler alle å bruke.

  • Aker Solutions - Bedriftsklubben MMO

Digitalisering av valgsprosessen

Problem: Valg av bl.a klubbstyret har tidligere foregått på gamlemåten, nemlig ved at medlemmene sendte inn sine stemmer i form av papir. Det var så opp til klubbens styre å telle, sortere og deklarere vinnere. Med hundreviser av stemmer å holde styr på, var ikke dette en effektiv prosess.

Løsning: Vi har gjort det enkelt for klubbstyret å legge ut nye valg. Disse brukes ikke bare til valg av styret, men i relasjon til lønn og andre relevante tema.

Fleksibilitet i form av at man ved hvert valg kan velge et minimum og maksimum antall muligheter hvert medlem kan/må stemme på, itillegg til å kunne legge ut ekstra informasjon om hver kandidat (personalia, bilde, bio o.l.), gjør dette til en attraktiv løsning. Kanskje har din organisasjon behov for noe lignende? Kontakt oss.

Annen funksjonalitet inkluderer automatisk åpnings -og sluttdato, og fortløpende tilgang på elegant presenterte valgresultater (i dette tilfellet kun synliggjort for sidens administratorer).

  • Aker Solutions - Bedriftsklubben MMO

Medlemsdatabase

En komplett medlemsdatabase, inkludert mulighet for å redigere personalia på vegne av andre medlemmer (gjelder administratorer), gjør klubben oversiktelig. 

Databasen kan sorteres på alle kriterier, f.eks ved å trykke på kolonnen "Postnummer".

  • Aker Solutions - Bedriftsklubben MMO

Tilgjengelig i lomma

Nettstedet er tilgjengelig overalt, også på mobil, men det er jo en selvfølge.

  • Aker Solutions - Bedriftsklubben MMO

Lansering

Problem: Hvordan få hundrevis av medlemmer til å ta i bruk det nye systemet?

Løsning: 1) Masseimport, 2) nyhetsbrevutsendelse og 3) oppfølging

1) Masseimport

Klubbstyret gav oss excel-lister med alle klubbens medlemmer og deres personalia. Vi importerte og opprettet egne brukerkonti til alle sammen.

2) Nyhetsbrevutsendelse

Når så mange medlemmer skal introduseres for et nytt system, er det viktig at det er mulig for klubbstyret å følge med på hvem som har og ikke har fått med seg at ny nettside er lansert.

For å løse denne utfordringen, brukte vi samme system for nyhetsbrevutsendelse som vi har brukt med stor suksess hos mange andre kunder.

Legg her merke til at vi på denne måten kan

  • se nøyaktig hvem som har lest nyhetsbrevet
  • se nøyaktig hvem som ikke har lest nyhetsbrevet
  • se nøyaktig hvilke adresser det var noe galt med, og dermed ikke mottok e-posten i det hele tatt

Denne informasjonen forteller oss hvem som må følges opp.

Skal du sende nyhetsbrev? Vurder oss som leverandør. Les mer her.

3) Oppfølging

Nyhetsbrevet som ble sendt ut inneholdt enkle instruksjoner som fortalte hvert medlem hva de måtte gjøre for å opprette sitt eget, hemmelige passord til sin konto.

En ny utfordring oppsto imidlertid rundt spørsmålet: ”Hva med de som har lest nyhetsbrevet, men likevel ikke opprettet et passord og logget inn på den nye nettsiden?”

Dette løste vi enkelt og greit ved å produsere en til enhver tid oppdatert liste over medlemmer som aldri hadde logget inn på nettsiden. Så fort et medlem logget inn minst én gang, forsvant hun fra listen.

På denne måten ble det mulig å gi etterslepere et ekstra dytt.

Gjennom smarte løsninger på vanlige problemer, har vi levert et solid system.