Finanssans

Vi var på utkikk etter noen som kunne utvikle en moderne og brukervennlig nettside. Etter å ha gjennomgått flere titalls aktører, falt valget til slutt på Mandarin Design. Grunnen var enkel - de kunne vise til gjennomgående høy kvalitet på deres arbeid under samtlige av deres referanser. Ikke bare var nettsidene pene å se på, men kodingen bak nettsiden var også nøye gjennomført.

Resultatet som ble levert, sto over all forventning, til tross for at vi på forhånd hadde høye forventninger.

Med topp ytelse på design, koding og service, kan jeg trygt anbefale Mandarin Design til alle som ønsker en profesjonell nettside.

Kent Rammen

Ulike nyttige kalkulatorer

Verktøy som hjelper deg

Finanssans.no skriver ikke bare lettleste, solide artikler om alt innen finans, men tilbyr også nyttige verktøy du kan bruke for å regne ut sparerenter, forbrukslån, billlån, hvilket kredittkort som er best, og mye mer.

Intuitive kalkulatorer

På ordre fra ansvarlig redaktør, Kent Rammen, har vi bl.a designet og programmert kalkulatoren "Beste forbrukslån på 1-2-3". Her kan du enkelt regne ut månedsbeløpet du må betale, simpelthen ved å dra slidere frem og tilbake slik at tallene matcher din situasjon.

Fleksibilitet i Craft

Nettsiden driftes av Craft, en ypperlig plattform når man skal holde styr på vanlige artikler, promoterte artikler, forskjellige artikkeltyper, annonseplasseringer, tabeller, grafer, taksonomier, mm.

Responsivt design

Nettsiden er lettlest både på PC, Mac, og mobil.

Du kan garantert lære noe nytt om økonomi. Det gjorde hvertfall vi.